OM SBK

Staffanstorps bowlingklubb fick år 2011 en nystart då det skedde en sammanslagning mellan ABK Dam och Staffanstorps BK, vid sammanslagningen valde vi att behålla SBK, Staffanstorps BK, som klubbnamn. Vi har idag cirka 25 aktiva medlemmar som spelar och engagerar sig i vårt Dam-, Herr- och resevlag. Vi tränar och spelar våra hemmamatcher i Staffanstorps bowlinghall i Staffanstorp.

ABK Dam

Staffanstorps BK

Föreningen ABK Dam bildades i maj år 2005 och hade sitt säte i Staffanstorps bowlinghall, Staffanstorp. ABK Dam var en damklubb och vid övergången bestod klubben av 23 medlemmar i åldrarna 14-70 år. ABK Dams målsättning var att ha roligt och utvecklas, både sportsligt och med antal medlemmar i klubben. Laget har mestadels hållit till i div 1 södra götaland men även gjort några säsonger i Skånska damserien div 2 och Skåneligan.   Staffanstorps BK bildades den 12 mars år 1970. Vid övergången hade Staffanstorps BK 16 aktiva spelare. Även Staffanstorps BK höll till nere i Staffanstorps bowlinghall.